Subcategorieën

 • RIEBER THERMOPORT MAALTIJD TRANSPORTBOXEN

  Rieber thermoport voedselcontainer kunststof. Verkrijgbaar als frontloader of met deksel! Degelijk, robuurt en tijdloos!

 • RIEBER ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

  Alle bijbehorende Rieber producten om uw Rieber thermoport optimaal te gebruiken. Koelplateaus, verrijdbare rolliports, vakverdelers en hot accu's: Hofland heeft alle benodigde Rieber accessoires voor u in huis!

  Rieber onderdelen voor uw kunststof thermoport! Scharniersetje, geleiderstrips, handvatten, sluitingen of een verwarmingselement. Hofland heeft de gangbare artikelen standaard voor u op voorraad liggen!

 • Avatherm thermobox kunststof
 • SDX THERMOBOX

  SDX maaltijdtransporters worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit tot in het kleinste detail, de continue productontwikkeling ten behoeve van de persoonlijke service op iedere afdeling van een zorginstelling, ziekenhuis of cateringbedrijf.

  Alle modellen zijn gemaakt met een geheel roestvrij stalen binnenzijde en geperste geleiderails. Een unieke techniek met een onovertroffen slijtvastheid, die makkelijk schoon te maken is en de veiligheid vergroot.


  Extra sterke en lichtgewicht maaltijdtransporter. doordat de buitenwand vervaardigd is uit ABS kunststof, en afgesloten met aluminium. De SDXmaaltijdtransporter heeft geïsoleerde wanden dmv ingespoten polyurethaan. Het digitale temperatuurdisplay boven deur geeft in 1 oogopslag de inwendige temperatuur weer en is makkeljk instelbaar. De nieuwe handige handgreep cq sluiting is met 1 vinger te bedienen. SDX heeft stootranden rondom en duwbeugels rondom aan de bovenzijde en eventueel achterzijde.


  SDX maaltijdtransporters worden door Hofland Grootkeuken verkocht aan veel zorginstellingen, ziekenhuizen en cateringservices.

 • Temptainer voedseltransport
  Het is een grote uitdaging om veel couverts te serveren en de tafels op verschillende afstanden van de keuken staan. Mede hierdoor zijn we de uitdaging aangegaan en hebben de Temptainer® gecreëerd, een creatie voor ergonomisch verantwoord en efficiënt voedseltransport... op de toekomst gericht! 
 • Geïsoleerde food transporter

  De geisoleerde foodtransporter is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof - Exterieur: verzinkt stalen frame en stootranden met kunststof (PE) panelen. Voorzien van 2 handgrepen aan beide zijden van de deur en 1 scharnierende beugelgreep op de deur.

 • Cambro voedselcontainers

  Deze voedselcontainers van Cambro zijn zeer geschikt voor het vervoer van warme of koude gerechten. De voedselcontainer zijn geïsoleerd met een duurzaam schuim. Met voorlader voor eenvoudige toegang. De deur is afneembaar en dus eenvoudig te reinigen en voorzien van een afneembare, luchtdichte afdichting. Materiaal: Polypropyleen

 • SOEPCONTAINERS EN DRANKENCONTAINERS
 • EPP THERMOBOXEN

  Onze expended polypropyleen (EPP) thermoboxen zijn ontworpen voor de voedingsprofessionals en diverse gezondheids- en logistieke sectoren. EPP is een kunststof schuimmateriaal met uitzonderlijke thermische isolatie. Deze thermoboxen zijn zeer milieuvriendelijk en maken iedere vorm van transport & opslag in de koude en warme voedselketen mogelijk!

 • ACCESSOIRES

  Alle bijbehorende Rieber producten om uw Rieber thermoport optimaal te gebruiken. Koelplateaus, verrijdbare rolliports, vakverdelers en hot accu's: Hofland heeft alle benodigde Rieber accessoires voor u in huis!