SDX THERMOBOX

SDX maaltijdtransporters worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit tot in het kleinste detail, de continue productontwikkeling ten behoeve van de persoonlijke service op iedere afdeling van een zorginstelling, ziekenhuis of cateringbedrijf.

Alle modellen zijn gemaakt met een geheel roestvrij stalen binnenzijde en geperste geleiderails. Een unieke techniek met een onovertroffen slijtvastheid, die makkelijk schoon te maken is en de veiligheid vergroot.


Extra sterke en lichtgewicht maaltijdtransporter. doordat de buitenwand vervaardigd is uit ABS kunststof, en afgesloten met aluminium. De SDXmaaltijdtransporter heeft geïsoleerde wanden dmv ingespoten polyurethaan. Het digitale temperatuurdisplay boven deur geeft in 1 oogopslag de inwendige temperatuur weer en is makkeljk instelbaar. De nieuwe handige handgreep cq sluiting is met 1 vinger te bedienen. SDX heeft stootranden rondom en duwbeugels rondom aan de bovenzijde en eventueel achterzijde.


SDX maaltijdtransporters worden door Hofland Grootkeuken verkocht aan veel zorginstellingen, ziekenhuizen en cateringservices.

Weergegeven: 1 - 7 van 7
  • SDX Thermoboxen om warme voeding betrouwbaar te transporteren, met behoud van temperatuur.Warm eten in gastronorm bakken vervoeren? Het kan, met de SDX verwarmde Thermoboxen. Deze beschikken over een instelbaar verwarmingselement, statisch of met convectie, dat aansluitbaar is op 220V of op 12V in de wagen met behulp van een omvormer.

  • SDX Thermoboxen voor het transport van koude voeding, met behoud van temperatuur.Koud eten in gastronorm bakken vervoeren? Het kan, met de SDX gekoelde Thermoboxen. Deze beschikken over een instelbare koeling, statisch of met compressie, die aansluitbaar is op 220V of op 12V in de wagen met behulp van een omvormer.

  • SDX banketwagens voor het transport van koude of warme voeding, met behoud van temperatuur.Warm en/of koud eten in gastronorm bakken vervoeren? Het kan, met de SDX geïsoleerde Thermoboxen. Deze zijn dubbelwandig geïsoleerd, waardoor u warme of koude voeding kan vervoeren met behoud van temperatuur.

  • SDX banketwagens voor het transport van combinaties van koude of warme voeding, met behoud van temperatuur.

  • Het is mogelijk om de SDX thermoboxen uit te breiden met verschillende opties.  Raam in de deurMet het optionele glazen venster in de deur kunt u snel en eenvoudig de inhoud van uw Thermobox® controleren zonder de temperatuur te beïnvloeden. Ergonomische centrale remPraktische en ergonomische centrale rem vereenvoudigt het beheer van het dagelijks gebruik.

  • Het is ook mogelijk om de SDX thermobox in uw eigen kleuren uit te voeren. Uniek uiterlijk ... dezelfde kwaliteit aan de binnenkant'. SDX® biedt u nu de mogelijkheid om een volledig unieke Thermobox® te maken met uw eigen kleur en uw eigen logo. Uiteraard met dezelfde hoge kwaliteit en duurzaamheid als altijd.

  • SDX® Thermobox® Banquet is gemaakt voor u om grote hoeveelheden voedsel snel en efficiënt te transporteren. Ideaal voor stadions, hotels en conferentiecentra. Het grote volume van de banketwagen, in combinatie met een aantal geleiders zorgt voor een flexibele en efficiënte transport voedsel.

Weergegeven: 1 - 7 van 7