EPP THERMOBOXEN

Onze expended polypropyleen (EPP) thermoboxen zijn ontworpen voor de voedingsprofessionals en diverse gezondheids- en logistieke sectoren. EPP is een kunststof schuimmateriaal met uitzonderlijke thermische isolatie. Deze thermoboxen zijn zeer milieuvriendelijk en maken iedere vorm van transport & opslag in de koude en warme voedselketen mogelijk!

Weergegeven: 1 - 8 van 8
  • Thermoboxen in EPP voor een betrouwbaar en ergonomisch transport van voeding, met behoud van temperatuur. Zowel voor warme, als voor koude voeding te gebruiken.

  • Thermoboxen in EPP voor een betrouwbaar en ergonomisch transport van voeding, met behoud van temperatuur. Zowel voor warme, als voor koude voeding te gebruiken.

  • Frontloader box in EPP zijn lichtgewicht boxen voor meerdere gastronormbakken. Beschikbaar in verschillende maten, o.a. 8 regaals 1/1 GN, 12 regaals 1/1/ GN, 12 regaals Bakery norm (60 / 40) en ook zonder regalen. 

  • Bakkerijmaat thermoboxen geschikt voor kratten 60x40 in 4 inwendige hoogtes leverbaar: 12, 16, 20 en 30 cm.Leverbaar in 2 kleuren: zwart 9 soorten (alle hoogtes) en grijs met blauw deksel (in 2 hoogtes tw. 20 en 30 cm). Heeft u een vraag over deze box? Belt u ons gerust of kom langs in onze showroom.

  • SALTO thermoboxen zijn een omkeerbaar stapelsysteem voor isolatieen transport. Gebruik een stuk als een doos of als deksel. Ideaal voor transport van presentatieplateaus, bakvormen, pizza of gebak.

  • Thermobox EPP met draagbeugel of opvouwbaar. De ideale box voor op het strand, winkelen of bezorgen van de maaltijden.

  • Speciale pallet thermoboxen. Geschikt voor onderling stapelen op EURO pallets. 

  • SALTO thermobox is een omkeerbaar stapelsysteem voor isolatie & transport. Gebruik een stuk als een box of als deksel: a) een deel als een box, het tweede deel ondersteboven om een deksel te zijn = Salto!b) een deel als een box, het tweede deel is de volgende box en bijvoorbeeld de laatste als deksel omgekeerd. Afmeting inwendig: 538x337x80 mm...

Weergegeven: 1 - 8 van 8