Weergegeven: 1 - 6 van 6
  • De extra stevige roestvrijstalen serveerwagen van Hofland met vierkant buisprofiel. Elk blad is voorzien van een waterkeringsrand en aan beide lange zijden een RVS verstevigingsprofiel en een omega profiel aan de onderzijde in het midden. De Amber serveerwagens worden standaard geleverd van 4 kogelgelagerde kunststof zwenkwielen, waarvan 2 geremd....

  • Serveerwagens rvs voor lichte transporten, vervaardigd uit ronde buisprofielen, waartussen rvs bladen met waterkeringsrand, onderlijmd met geluiddempend materiaal. Wagens zijn voorzien van 4 kunststof kogelgelagerde zwenkwielen, waarvan 2 geremd en zijn voorzien van stootrollen. Draagkracht per blad max. 60 kg. De tussenruimte tussen de bladen is 280mm...

  • Rieber Rolliport transportwagen: stevig en betrouwbaar. Een volle Rieber Thermoport kan behoorlijk wat wegen. Daarom is er de uiterst stevige Rieber Rolliport transportwagen. Hierop kunt u, afhankelijk van het model, 2 tot 6 Thermoports stabiel stapelen. Indien u over een onstabiele ondergrond moet is er een extra spanriem beschikbaar.

  • Rieber transportwagen voor zware toepassingen

  • Transportwagens voor het vervoeren van en bedienen uit Rieber Thermoport voedselcontainers. De Rolliport is een perfect transportmiddel, maar minder geschikt om vervolgens GN schalen uit te nemen en verdelen. Daarvoor werden de Rieber transport- en verdeelwagens ontworpen.

  • In de voedselserviceindustrie en de horeca kunnen dingen hectisch worden in het spitsuur: dag in dag uit moeten grote aantallen maaltijden zo vlug mogelijk worden vervoerd. 

Weergegeven: 1 - 6 van 6