RATIONAL PRODUCTION

Rational Production is bekend om zijn maaltijdverdeelsystemen. Deze worden ontwikkeld met aandacht voor de behoeften van de gebruiker. Know-how, ervaring en het vermogen om te innoveren door middel van continu onderzoek en te luisteren naar de behoeften van de klant heeft geleid tot een voortdurende ontwikkeling van de Rational producten door de jaren heen.

Weergegeven: 1 - 7 van 7
  • De RATIONAL PRODUCTION EVO MULTI buffetwagen heeft een modern eigentijds design, wat ontworpen is om de gasten een perfecte maaltijd aan te bieden met een mooie uitstraling, waarbij de maaltijdbeleving zeer hoog in het vaandel staat. Alleen al het uiterlijk smaakt naar meer! De wagen is voorzien van 2 regenereervakken, ieder geschikt voor 8 plateaus.

  • De RATIONAL PRODUCTION EVO MULTI buffetwagen heeft een modern eigentijds design, wat ontworpen is om de gasten een perfecte maaltijd aan te bieden met een mooie uitstraling, waarbij de maaltijdbeleving zeer hoog in het vaandel staat. De wagen is voorzien van 1 regenereervak, geschikt voor 8 plateaus.

  • De dienbladenwagen voor distributie van warme en koude maaltijden op dienbladen.

  • DSPRO SysteemDeze plateauwagen bevat geen technologie waardoor deze licht in gebruik is. Plateauwagens kunnen worden geleverd met 20, 24, 26 en 30 gastronorm- of euronormplateauwagens.

  • De Waiting Tray, voor het thermisch behoud in de afdeling van thermo-gekoelde schotels.

  • De RATIONAL PRODUCTION EVOLITE is verkrijgbaar in de kleine versie (Evolite Small) en de grote versie (EvoLite LArge). Beide versies zijn beschikbaar met verschillende configuraties.Configuratie 1 (EvoLite Small)Verwarmd compartiment, 8 x 1/1 GNVermogen: 1900 WattConfiguratie 2 (EvoLite Small)Verwarmd compartiment, 4 x 1/1 GNGekoeld compartiement, 3 x 1/1...

  • Nieuw: Waitingtray van Rational Production! Dé compacte maaltijd bewaarkast (230V-720W) voor 4 plateaus op iedere afdeling! Enkele eigenschappen: Afmetingen: 684 x 617 x 546 mm (lxbxh) Min. temperatuur gekoelde gedeelte: 3°C Max. temperatuur verwarmde gedeelte: 85°C Vermogen: 230V, 16A, 1F+N+T Temperatuur werkomgeving: 5°C tot 32°C

Weergegeven: 1 - 7 van 7