RATIONAL PRODUCTION

Rational Production is bekend om zijn maaltijdverdeelsystemen. Deze worden ontwikkeld met aandacht voor de behoeften van de gebruiker. Know-how, ervaring en het vermogen om te innoveren door middel van continu onderzoek en te luisteren naar de behoeften van de klant heeft geleid tot een voortdurende ontwikkeling van de Rational producten door de jaren heen.

Weergegeven: 1 - 10 van 10
  • De RATIONAL PRODUCTION EVO MULTI buffetwagen heeft een modern eigentijds design, wat ontworpen is om de gasten een perfecte maaltijd aan te bieden met een mooie uitstraling, waarbij de maaltijdbeleving zeer hoog in het vaandel staat. Alleen al het uiterlijk smaakt naar meer! De wagen is voorzien van 2 regenereervakken, ieder geschikt voor 8 plateaus.

  • De RATIONAL PRODUCTION EVO MULTI buffetwagen heeft een modern eigentijds design, wat ontworpen is om de gasten een perfecte maaltijd aan te bieden met een mooie uitstraling, waarbij de maaltijdbeleving zeer hoog in het vaandel staat. De wagen is voorzien van 1 regenereervak, geschikt voor 8 plateaus.

  • De dienbladenwagen voor distributie van warme en koude maaltijden op dienbladen.

  • Unitray is een klassieker bij de producten varieteit van Rational Production voor het regeneren van de maaltijden in een wagen met techniek aan boord.

  • PROACT is uniek in zijn soort en uitgevoerd met een actief verwarmd én actief gekoeld compartiment voorzien van een scheidingswand waarin dienbladen geschoven kunnen worden. 

  • DSPRO SysteemDeze plateauwagen bevat geen technologie waardoor deze licht in gebruik is. Plateauwagens kunnen worden geleverd met 20, 24, 26 en 30 gastronorm- of euronormplateauwagens.

  • PLATEAUWAGENS GESLOTEN MET OPTIE VOOR DRANKEN / SNACKS Neutrale maaltijdtransport trolley, zonder techniek geïntegreerd, vervaardigd uit lichtgewicht ijzersterk alu frame met inwendig rvs geleiders voor 10 dienbladen 1/1 GN (of 20 dienbladen 1/2 GN) met regaalafstand 15,8 cm.

  • De RATIONAL PRODUCTION EVOLITE is verkrijgbaar in de kleine versie (Evolite Small) en de grote versie (EvoLite LArge). Beide versies zijn beschikbaar met verschillende configuraties.Configuratie 1 (EvoLite Small)Verwarmd compartiment, 8 x 1/1 GNVermogen: 1900 WattConfiguratie 2 (EvoLite Small)Verwarmd compartiment, 4 x 1/1 GNGekoeld compartiement, 3 x 1/1...

  • De Waiting Tray, voor het thermisch behoud in de afdeling van thermo-gekoelde schotels.

  • Nieuw: Waitingtray van Rational Production! Dé compacte maaltijd bewaarkast (230V-720W) voor 4 plateaus op iedere afdeling! Enkele eigenschappen: Afmetingen: 684 x 617 x 546 mm (lxbxh) Min. temperatuur gekoelde gedeelte: 3°C Max. temperatuur verwarmde gedeelte: 85°C Vermogen: 230V, 16A, 1F+N+T Temperatuur werkomgeving: 5°C tot 32°C

Weergegeven: 1 - 10 van 10