Cambro voedselcontainers

Deze voedselcontainers van Cambro zijn zeer geschikt voor het vervoer van warme of koude gerechten. De voedselcontainer zijn geïsoleerd met een duurzaam schuim. Met voorlader voor eenvoudige toegang. De deur is afneembaar en dus eenvoudig te reinigen en voorzien van een afneembare, luchtdichte afdichting. Materiaal: Polypropyleen

Weergegeven: 1 - 4 van 4
  • Cambro front-loading container voor gastronormbakken, in de kleuren Speckeld Grey (480), Slate Blue (401) en Dark Brown (131). Voor opslag en transport van warme en koude gerechten. Goede isolatie, houden etenswaren langdurig warm of koud. 

  • Cambro front-loading container voor gastronormbakken, UPC600. Voor opslag en transport van warme en koude gerechten. Goede isolatie, houden etenswaren langdurig warm of koud. Voorzien van ingebouwde afdichting wat een rubbere pakking overbodig maakt. Afneembare deur wat het schoonmaken vereenvoudigd.

  • Cambro front-loading container voor gastronormbakken, UPC800. Voor opslag en transport van warme en koude gerechten. Goede isolatie, houden etenswaren langdurig warm of koud. Voorzien van ingebouwde afdichting wat een rubbere pakking overbodig maakt. Afneembare deur wat het schoonmaken vereenvoudigd.

  • Cambro front-loading container, verwarmd. Perfect voor frequent openen en sluiten, extreem lage omgevingstemperaturen en langdurige evenementen.

Weergegeven: 1 - 4 van 4