Sinds begin jaren ‘80 is familiebedrijf F. Hofland Grootkeuken v.o.f. een begrip in de dynamische wereld van eten, drinken & gastvrijheid in de zorg, bedrijfscatering, (fast)foodservice, overheid en horeca.

Met een vast team van medewerkers in zowel binnen- als buitendienst is Hofland Grootkeuken in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip en kennispartner op het gebied van maaltijdtransport oplossingen waarbij service en betrouwbaarheid een van de kernwaarden van het bedrijf is!

Dit doen wij met een grote diversiteit aan maaltijddistributiesystemen & professionele non-food producten alsmede maatwerk oplossingen vanuit ons kantoor (met showroom) in Ridderkerk. Wij zijn een kennispartner voor maaltijdtransport & catering presentatie vraagstukken en met name gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

Goede ideeën ontstaan door nauwe samenwerking met de klant. Door echt te luisteren naar onze klanten, komen wij met de passende oplossing, ook als die nog niet bestaat. Hofland heeft jarenlange ervaring van het leveren aan vele klanten in Nederland en België, daardoor kunnen wij snel en efficiënt uw aanvraag begrijpen, aanbieden, laten produceren en leveren.

Wij bezorgen veelal met eigen transport op locatieniveau. Wij zoeken de samenwerking met onze relaties graag op. Hierbij gaan we verder dan alleen het leveren van onze artikelen. Adviseren, het delen van onze kennis en persoonlijk contact met u zijn voor ons van grote waarde.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor persoonlijk advies of maatwerkoplossingen. Bel naar

+31 (0)180 417 533.

Hofland RVS maatwerk gids 2019 / 2020

Download hier onze brochure