SDX Thermobox met verwarming

SDX Thermoboxen om warme voeding betrouwbaar te transporteren, met behoud van temperatuur.

Warm eten in gastronorm bakken vervoeren? Het kan, met de SDX verwarmde Thermoboxen. Deze beschikken over een instelbaar verwarmingselement, statisch of met convectie, dat aansluitbaar is op 220V of op 12V in de wagen met behulp van een omvormer.

More details

Heeft u vragen over dit product?

Neem contact op

Meer informatie

Binnenin hebben de SDX Thermoboxen naadloze RVS geleiders, in formaat GN1/1 of GN2/1. Er zijn telkens verschillende hoogtes beschikbaar, met 4 tot 14 geleiders, afhankelijk per model. De maaltijdtransporter heeft geïsoleerde wanden d.m.v. polyurethaan. Verder is hij voorzien van een digitaal temperatuurdisplay boven de deur. Met 1 handige handgreep / sluiting per deur.

De SDX Thermoboxen zijn geschikt voor intensief gebruik, met stootranden rondom, zowel boven- als onderaan. De galerij bovenaan laat toe om nog iets extra op de Thermobox te stapelen. De buitenwanden zijn vervaardigd uit ABS kunststof, de binnenwand is van geheel van roestvrij staal, met geperste geleiderails. Een unieke techniek met een onovertroffen slijtvastheid, die makkelijk schoon te maken is en de veiligheid vergroot.. 

Zoekt u een oplossing voor het transport van warme voeding? Neem contact met ons op voor advies en scherpe offerte.

Download

SDX product cataloque 2022 (EN)

SDX product catalogus 2022 Engels

Download (4.5M)