Serveerwagen Amber, extra stevige uitvoering

De extra stevige roestvrijstalen serveerwagen van Hofland met vierkant buisprofiel. Elk blad is voorzien van een waterkeringsrand en aan beide lange zijden een RVS verstevigingsprofiel en een omega profiel aan de onderzijde in het midden. De Amber serveerwagens worden standaard geleverd van 4 kogelgelagerde kunststof zwenkwielen, waarvan 2 geremd. 
Copyright: F. Hofland Grootkeuken

More details

Heeft u vragen over dit product?

Neem contact op

Meer informatie

Uitvoering
Een Hofland serveerwagen is ideaal om uw medewerkers optimaal met een ordelijk en overzichtelijk ingerichte wagen hun werkzaamheden te laten verrichten. Op een ideale werkhoogte door een verhoogde duwbeugel (1050 mm). Juist het vierkante buisprofiel maakt de serveerwagen zo stevig en robuust. Veel meer dan bijvoorbeeld een rond buisprofiel!

Kenmerken Serveerwagen Amber
De extra stevige roestvrijstalen serveerwagen! Vervaardigd van vierkant buisprofiel. Elk blad is voorzien van een waterkeringsrand en aan beide lange zijden een roestvrijstalen verstevigingsprofiel en een omega profiel aan de onderzijde in het midden. De Amber serveerwagens zijn voorzien van 4 kogelgelagerde kunststof zwenkwielen, waarvan 2 geremd. Boven de wielen zijn stootrollen bevestigd.

Standaard afmetingen van de serveerwagen:
Bladhoogte: 900 mm
Hoogte incl. duwbeugel: 1050 mm
Draagvermogen per blad: 125 kg

Modellen met 2 bladen
Serveerwagen Amber 2 bladen 80 x 50 cm
Serveerwagen Amber 2 bladen 100 x 60 cm
Serveerwagen Amber 2 bladen 110 x 60 cm, ideaal om vaatwaskorven naast elkaar te kunnen plaatsen.
Serveerwagen Amber 2 bladen 130 x 70 cm, extra grote uitvoering

Modellen met 3 bladen
Serveerwagen Amber 3 bladen 80 x 50 cm
Serveerwagen Amber 3 bladen 100 x 60 cm
Serveerwagen Amber 3 bladen 110 x 60 cm
Serveerwagen Amber 3 bladen 130 x 70 cm

Wielen zijn erg belangrijk. Een goed frame staat of valt met de gekozen wielen. Daarom is het belangrijk dat er extra aandacht wordt besteed aan het belang van goede wielen onder uw serveerwagen en de toepassing ervan. Ook al is het frame van de serveerwagen ijzersterk, de wagen kan in een later stadium onderhoudsgevoelig zijn bij toepassing van de ‘verkeerde’ wielen. Standaard is deze serveerwagen Amber voorzien van kunststof wielen 125 mm. Bij toepassing van de kunststof wielen gaan we ervan uit dat de serveerwagen wordt verreden op een linoleum vloer, het liefst gelijkvloers en niet buiten. Mochten enkele wagens toch op andere vloeren of buiten getransporteerd worden dan adviseren wij u ten zeerste hier No-More-Flat banden onder te plaatsen, diam. 150 mm, kogelgelagerd. 

Afmetingen Wielen en Gaffels:
De wielen en gaffels zijn gemaakt van standaard kunststof. Elke wagen is voor zien van vier zwenkwielen, waarvan twee geremd. 
Diameter wielen: ø 125 mm
Maximale draagkracht: 100 kg per wiel

Frame
Het frame wordt gelastin onze eigen werkplaats. Daarom kunnen wij ook voldoen aan uw speciale wensen. Het hele frame is RVS, ook de plateaus. Het frame heeft een vierkant buisprofiel. Bladdikte van het frame is 1,25 mm. Door deze bladdikte is zowel het frame als blad van zeer duurzame en stevige kwaliteit. Het frame wordt aan elkaar gelast middels de argon-arc methode. 

Kortom: de 4 sterke punten van de serveerwagen Amber
1. Vier kunststof dubbelkogelgelagerde wielen. De gaffels en wielen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof. Het wiel is voorzien van een grijze thermoplastische rubberband. Draagkracht per wiel is 100 kg!
2. Degelijk laswerk en een vierkant buisprofiel zorgt voor een lange levensduur van de Amber serveerwagen
3. Op elk detail is gelet bij de Amber serveerwagens. Dit blijkt onder meer uit het buigwerk van de duwbeugels. Deze zijn strak gebogen.
4. Vakmanschap blijkt ook uit de extra profielen die onder de lange zijde van het blad zijn geplaatst. Deze staan garant voor een nog langere levensduur.